NL EN

Offshore-services

Onze thuishaven Lauwersoog bevindt zich op de kortste vaarafstand van de ankergebieden van de Eems-monding en van het Gemini windmolenpark.

Crewchange
Door de korte vaartijden vanuit Lauwersoog en onze¬†snelle 24/7 reactietijden, kunnen wij snel en comfortabel bemanning en materiaal transporteren. Wij maken hiervoor gebruik van onze snelle half-open RIB’s of onze comfortabele gesloten ‘BMS Noorman’.

Tenderservice
Wij vervoeren onderdelen, bouwmateriaal of voorraden voor u naar uw vaartuig of platform. Door ons brede pallet aan schepen kunnen wij bijna elka lading snel en veilig vervoeren. Voor grote of zware lading maken wij gebruik van onze onderaannemers. Zo kunnen wij u ten alle tijden ten dienste zijn.

Full service concept
Door samen te werken met 2 zusterbedrijven, Restaurant Het Booze Wijf en Recreatiecentrum Lauwersoog, kunnen wij een full service concept aanbieden.
Niet alleen vervoeren wij uw bemanning of medewerkers over water, maar verzorgen wij ook slaapverblijf, diner en ontbijt, stores, wassen van kleding en shuttle service naar station of airport.

Survey
Onze schepen worden tevens ingezet voor survey werkzaamheden. Niet alleen is er voldoende dekruimte voor het installeren van meet- onderzoeksapparatuur, maar is bijvoorbeeld binnen in ‘BMS Noorman’ bijzonder veel ruimte beschikbaar voor gevoelige computers of voor het inrichten van werkplekken.